Tekst schrijven

Bent u op zoek naar een tekstschrijver voor een pakkende reclametekst, redactioneel artikel of informatieve brochure? RediScript Taaladvies heeft ook dit specialisme in huis.

Verleiding

Een goede tekst pakt je vanaf het eerste woord. Houdt je aandacht vast en verleidt je tot verder lezen. Zulke teksten schrijven is een vak apart. RediScript Taaladvies verstaat dat vak. Ik ga met u in gesprek, proef de sfeer in uw bedrijf en leef me in uw product of dienst in. Met die informatie ga ik voor u aan de slag en schrijf teksten die helder, effectief en altijd prettig leesbaar zijn.

Maatwerk

En dat goede teksten niet duur hoeven te zijn, bewijzen mijn tarieven. Ik schrijf uw teksten voor een uurtarief van € 52,50*. U kunt erop vertrouwen dat ik voor dat bedrag maatwerk lever.

Redigeren

Wilt u de inhoud van uw tekst laten controleren (opbouw, logische verbanden)?

Dan redigeer/herschrijf ik uw tekst naar een goed leesbaar geheel.

Voor redigeren betaalt u € 39,00 per uur*. Het starttarief bedraagt een kwartier.

Voor grote projecten spreek ik graag een speciale projectprijs met u af.

Corrigeren

Bent u op zoek naar een tekstcorrector?

Stuur dan uw tekst naar RediScript. Ik corrigeer uw teksten snel en vakkundig.

Soms heeft u behoefte aan een frisse blik. Een kritisch oog. Want als u een tekst al vele malen gelezen heeft, leest u makkelijk over de fouten heen. Op dat moment kom ik in beeld. Ik lees met u mee en corrigeer eventuele taal- en spelfouten. Zo bent u er zeker van dat uw teksten altijd in perfecte staat de deur uitgaan. Want ook uw teksten vormen een visitekaartje van uw bedrijf.

Als u mij uw teksten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvangt u van mij een prijsopgave. Gaat u hiermee akkoord, dan ga ik zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Alle teksten zijn welkom. Of het nu gaat om een brochure, webteksten, presentatie, DM, advertentie, magazine, scriptie of boek.

Is dat duur?

De tarieven die RediScript hanteert, zijn concurrerend. Zo betaalt u voor tekstcorrectie slechts € 29,00 per uur*. Per uur corrigeer ik ongeveer 2500-3000 woorden. Het starttarief bedraagt altijd een kwartier.

Voor grote projecten spreek ik graag een speciale projectprijs met u af.

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.