Tekst schrijven

Bent u op zoek naar een copywriter voor een pakkende advertentietekst, websitetekst of informatieve brochure? Of iemand die artikelen kan schrijven voor uw magazine (inclusief interviews)? RediScript heeft deze specialismen in huis.

Werkwijze

U stuurt mij een briefing betreffende de teksten die u wilt laten schrijven. Vervolgens ontvangt u van mij nog dezelfde dag een prijsopgave met een mogelijke leverdatum. Gaat u hiermee akkoord, dan ga ik zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Liever eerst persoonlijk kennismaken? Dat kan uiteraard ook. Maak snel een afspraak en we bespreken uw wensen bij een kop koffie.

Maatwerk

RediScript hanteert voor het schrijven van teksten een uurtarief van € 58,-*. U kunt erop vertrouwen dat ik voor dat bedrag maatwerk lever.

Redigeren

Wilt u de inhoud van uw tekst laten controleren op opbouw en logische verbanden? Is de tekst door meerdere personen geschreven en moet deze een geheel worden? Dan redigeer/herschrijf ik uw tekst naar een goed leesbaar geheel.

Werkwijze

U stuurt mij de teksten die u wilt laten redigeren/herschrijven. Vervolgens ontvangt u van mij nog dezelfde dag een prijsopgave met een mogelijke leverdatum. Gaat u hiermee akkoord, dan ga ik zo spoedig mogelijk voor u aan de slag.

Wat kost dat?

Voor redigeren/herschrijven van teksten betaalt u € 44,- per uur*.

Voor grote projecten spreek ik graag een speciale projectprijs met u af.

Corrigeren

Bent u op zoek naar een tekstcorrector?

Stuur dan uw tekst naar RediScript. Ik corrigeer uw teksten snel en vakkundig.

Soms heeft u behoefte aan een frisse blik. Een kritisch oog. Want als u een tekst al vele malen gelezen heeft, leest u makkelijk over de fouten heen. Op dat moment kom ik in beeld. Ik lees met u mee en corrigeer eventuele taal- en grammaticafouten. Zo bent u er zeker van dat uw teksten altijd in perfecte staat de deur uitgaan.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij de teksten die u wilt laten proeflezen. Vervolgens ontvangt u van mij nog dezelfde dag een prijsopgave met een mogelijke leverdatum. Gaat u hiermee akkoord, dan ga ik zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Alle teksten zijn welkom. Of het nu gaat om een brochure, websiteteksten, presentatie, DM, advertentie, magazine, jaarverslag, scriptie of boek. In Word of als pdf.

Is dat duur?

RediScript hanteert scherpe tarieven. Zo betaalt u voor tekstcorrectie slechts € 33,- per uur*. Om u een indicatie te geven van de totale kosten: per uur corrigeer ik ongeveer 2500-3000 woorden. Dit is mede afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde tekst.

Voor grote projecten spreek ik graag een speciale projectprijs met u af.

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.