Bent u op zoek naar een tekstcorrector?

Stuur dan uw tekst naar RediScript. Ik corrigeer uw teksten snel en vakkundig.

Soms heeft u behoefte aan een frisse blik. Een kritisch oog. Want als u een tekst al vele malen gelezen heeft, leest u makkelijk over de fouten heen. Op dat moment kom ik in beeld. Ik lees met u mee en corrigeer eventuele taal- en grammaticafouten. Zo bent u er zeker van dat uw teksten altijd in perfecte staat de deur uitgaan.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij de teksten die u wilt laten proeflezen. Vervolgens ontvangt u van mij nog dezelfde dag een prijsopgave met een mogelijke leverdatum. Gaat u hiermee akkoord, dan ga ik zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Alle teksten zijn welkom. Of het nu gaat om een brochure, websiteteksten, presentatie, DM, advertentie, magazine, jaarverslag, scriptie of boek. In Word of als pdf.

Is dat duur?

RediScript hanteert scherpe tarieven. Zo betaalt u voor tekstcorrectie slechts € 33,- per uur*. Om u een indicatie te geven van de totale kosten: per uur corrigeer ik ongeveer 2500-3000 woorden. Dit is mede afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde tekst.

Voor grote projecten spreek ik graag een speciale projectprijs met u af.

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.